Kiinteistöpalvelut ovat tärkeä osa Technopoliksen toimintatilaratkaisua

toimitilat.jpgHyvä kiinteistön ylläpito on Technopolikselle sydämen asia. Hyvä sisäilma, siistit tilat ja huolellisesti hoidetut ulkoalueet ovat osa laatua, jota tarjoamme jokaiselle toimitila-asiakkaallemme. Olemme valinneet ja kilpailuttaneet parhaat toimijat, joihin luotamme. Tarjoamme asiakasyrityksillemme samoja palveluita, joita itsekin käytämme, joten asiakkaamme voivat olla varmoja siitä, että palvelutaso on paras mahdollinen. Haluamme, että asiakkaamme voivat keskittyä yrityksensä ydinliiketoimintaan ilman kiinteistönhoitoon liittyviä huolia.

Valikoidut yhteistyökumppanimme palvelevat kaikkia asiakasyrityksiämme samalla laatutasolla, olipa yritys suuri tai pieni.

Kiinteistöpalvelumme koostuvat monesta osa-alueesta

Yleisten tilojen vartiointi, lämmitys, vesi ja sähkö ovat asioita, jotka asiakkaamme saavat automaattisesti ilman, että heidän on neuvoteltava ja sovittava näistä toimittajien kanssa erikseen. Kiinteistökantamme on laaja, joten volyymimme kiinnostaa kumppaneita ja tuo neuvotteluetua. Suurena tilaajana saamamme hintaedun siirrämme asiakkaidemme hyödyksi.

Hyvään kiinteistöhoitoon kuuluu myös ennakointi. Kiinteistöillemme on tehty tarkat huoltosuunnitelmat, joiden mukaan toimien kiinteistömme palvelevat häiriöttömästi sekä pysyvät hyvässä kunnossa. Rakennettaviin uudiskohteisiin valitaan mahdollisimman ekotehokkaat lämmitys-, jäähdytys- ja valaistusratkaisut sekä vesikalusteet. Vanhemmissa kohteissa talotekniikkaa ja muita ratkaisuja uusitaan suunnitelmien mukaisesti. Energiatehokkuudella hallitsemme vastuullisesti kohteidemme kulutusta ja hoitovastikkeen kehitystä.

Autamme asiakkaitamme heidän vihreissä tavoitteissaan

Kestävä kehitys on kestävästä liiketoiminnasta, henkilöstöratkaisuista ja ekotehokkuudesta muodostuva kokonaisuus, jota yhä useammassa yrityksessä halutaan noudattaa. Olemme asettaneet itsellemme haastavat tavoitteet toimia mahdollisimman ympäristövastuullisesti – niin omien toimistojemme kuin rakentamiemme sekä omistamiemme kiinteistöjen suhteen. Oman toimintamme kautta voimme siirtää vihreitä arvoja myös asiakkaillemme sekä kannustaa heitä ympäristövastuullisuuteen kanssamme. Olemme saavuttaneet yhdeksälle omalle toimistollemme Suomessa WWF Suomen myöntämät Green Office -merkit. Kehitämme jatkuvasti vihreitä palvelujamme, jotta voimme auttaa myös asiakkaita heidän omissa vihreissä hankkeissaan. Konkreettinen esimerkki vihreydestä on ostosähkö, jota tarjoamme kaikille asiakkaillemme Suomessa. Se on 100 % uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä.

Viihtyisyys ja siisteys luovat hyvän ensivaikutelman

Heti ulko-ovella tulijan vastaanottaa kauniisti kalustettu aulatila, jonka lattiat hohtavat puhtauttaan. Siisteys lisää viihtyisyyttä niin Technopoliksen yleisissä tiloissa kuin yritysasiakkaidemmekin tiloissa. Siisti työtila parantaa työilmapiiriä, luo viihtyisyyttä ja lisää siten työtehoa. Siivouksesta vastaavat valikoidut, tunnetut ja luotettavat ammattilaiset.

Neljä vuodenaikaamme tarjoavat haasteita ulkoalueiden hoidolle. Haluamme, että hyvä ja laadukas ensivaikutelma alkaa jo kampustemme pihoilta ja parkkipaikoilta niin kesällä kuin talvellakin. Kiinteistönhoitajamme huolehtivat siitä, että piha-alueet ovat kunnossa, mutta myös siitä, että kiinteistöissämme kaikki toimii moitteettomasti. Käytössämme on sähköinen huoltokirja, johon kirjaamme asiakkaidemme aulaan tai palveluhenkilöstöllemme ilmoittamat vikailmoitukset. Järjestelmän ansiosta ilmoituksiin voidaan reagoida nopeasti ja niiden tilannetta seurata.

Hyvä sisäilma ei ole itsestäänselvyys

Me Technopoliksessa panostamme hyvään sisäilman laatuun, miellyttävään lämpötilaan ja vedottomuuteen. Riittävät ilmamäärät ja laadukasta ilmanvaihtoa tukevat huoltotoimenpiteet otetaan huomioon aina uusia kiinteistöjä
suunniteltaessa. Lähes kaikissa tiloissamme automaatio säätää sisälämpötiloja,
minkä lisäksi yritysten  tiloissa on huonekohtainen lämmönsäätö sekä jäähdytys. Hyvä ilmanlaatu heijastuu positiivisesti kaikkiin kiinteistöissä työskenteleviin ja vieraileviin.

Kiinnostuitko?
Ota yhteys paikkakuntasi asiakaspalveluun.