Rakastamme asiakkaidemme menestystä

Rakastamme asiakkaidemme menestystä!

Palvelukonseptimme tarjoaa yrityksellesi menestystä edistävät toimitilat ja palvelut

Technopolis on suomalainen, kansainvälistyvä kasvuyritys. Teemme intohimoista työtä yrityksesi kasvun, menestyksen ja hyvinvoinnin puolesta. Muuntojoustavien tilojen kattavan palveluvalikoiman ansiosta yrityksesi on helppo toimia ja kasvaa tiloissamme. Tyytyväiset asiakkaamme ja tilojemme korkea käyttöaste ovat vahvoja todisteita siitä, että konseptimme toimii.

palvelukonsepti-ikonit.png

Palvelukonseptimme on kiteytetty kolmeen ikoniin, jotka jatkossa näkyvät markkinointiviestinnässämme.

Olemme miettineet ratkaisut puolestasi, jotta sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Palvelutarjonnastamme löydät ratkaisuja toimitiloihin, liiketoimintaan ja työntekijöihin liittyviin tarpeisiin. Palvelukonseptimme on ainutlaatuinen: se aidosti edistää asiakkaidemme kasvua, kannattavuutta ja kansainvälistymistä. Teemme työtämme sydämellä: kun asiakkaamme kasvavat, myös me voimme kasvaa!

Olemme tehneet asiat helpoiksi. Me tehostamme asiakkaidemme liiketoimintaa, autamme hallitsemaan kustannuksia sekä pienentämään ympäristökuormituksia. Me teemme työtämme rakkaudesta lajiin – ja se laji on menestys!

Asiakkaat ovat meille tärkein syy tehdä työtämme. Seuraamme jatkuvasti palautetta palveluistamme ja kuuntelemme herkällä korvalla toiveita uusista palveluista, viestejä parannusehdotuksista ja palautteita palvelujen käytöstä. Keskustelemme, kuuntelemme ja teemme yhteistyötä henkilökohtaisella tasolla mutta myös asiakastyytyväisyystutkimuksin. Asiakkaamme ovat kertoneet meille, että he todella viihtycvät Technopoliksessa!

Toimipalvelut – sininen ikoni

Technopoliksen tarjoamat toimitilat muodostavat yrityksille ekosysteemin, jossa on hyvä kasvaa. Toimitilaratkaisumme on optimaalinen asiakkaillemme, jotka hakevat tilatehokkuutta ja joustavuutta sekä hyvää ympäristöä yrityksen kasvulle ja kehittymiselle.

Toimitilapalveluihin kuuluvat kaikki tärkeimmät arkea helpottavat palvelut, kuten aulapalvelu, kokous- ja ravintolapalvelut, Business Lounge -työtila satunnaiseen tilatarpeeseen, siivous, teknologia- ja viestintäpalvelut sekä toimitilan suunnittelu- ja muutostyöpalvelut aina muuttoon ja kalustamiseen asti.

Technopoliksen kampukset sijaitsevat keskeisillä paikoilla tarjoten hyvät pysäköintimahdollisuudet sekä julkisen liikenteen yhteydet. Monissa kohteissa on mahdollista myös vuokrata tai pesettää auto työpäivän aikana.

Monipuoliset kiinteistöpalvelut pitävät toimintaympäristön kunnossa ja viihtyisänä. Ne auttavat hallitsemaan ylläpitokustannuksia ja vähentävät kiinteistöjemme ympäristökuormitusta. Technopoliksen toimintaympäristö auttaa yritystäsi myös rakentamaan positiivista imagoa.

Liiketoimintapalvelut – oranssi ikoni

Yrityksesi kasvun ja toiminnan tueksi tarjoamme palveluja, joiden avulla yrityksesi verkottuu, löytää rahoitusta sekä hyviä yhteistyökumppaneita. Palvelemme kaikkia asiakasyrityksiämme kokoon tai liikevaihtoon katsomatta. Voimme tarjota yrityksellesi mahdollisuuksia uuteen kasvuun, tuottavuuden parantamiseen tai kasvun rahoittamiseen, olipa yrityksesi kasvun kynnyksellä tai jo kansainvälistymässä.

Palvelut henkilöstölle – vihreä ikoni

Motivoitunut ja työssä viihtyvä henkilöstö on yrityksesi keskeinen menestystekijä. Jokainen Technopolis-kampus tarjoaakin useita erilaisia palveluja siellä toimivien yritysten henkilöstölle. Useilta paikkakunnilta löytyy esimerkiksi kuntosalipalvelut suihku- ja saunatiloineen. Hyvät peseytymistilat kannustavat työmatkapyöräilyyn ja -kävelyyn vaihtoehtona autoilulle. Kampaamot ja parturit, hierontapalvelut sekä erilaiset kioskit, ravintolat ja kahvilat ovat myös käytettävissä.

Me Technopoliksessa haluamme tarjota asiakasyritystemme toimintaympäristölle puitteet, joissa henkilöstö viihtyy ja palvelut löytyvät läheltä vaivattomasti.

– Technopoliksen työntekijöillä ja koko yrityksellä on dna:ssaan sisäänrakennettuna asiakaslähtöisyys. Meidän kanssamme asiakkailla on hyvä olla. Technopolis on paras koti yrityksellesi, toteaa Technopoliksen palveluiden kehittämisestä vastaava Karri Hautanen.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja paikkakuntasi asiakaspalvelusta.