MyTechnopolis-palvelukanava

Hyödynnä MyTechnopolis-kanavan palveluita ja etuja

Paljon palveluja, etuja ja uusia käyttömahdollisuuksia

MyTechnopolis on vuoden alussa avattu Technopoliksen innovatiivinen sähköinen palvelukanava asiakkaillemme ja heidän henkilökunnalleen. Tässä jatkuvasti kehittyvässä kanavassa on voinut alusta lähtien esim. vaivattomasti itse tehdä kokoustilavarauksia sekä hallinnoida niitä reaaliaikaisesti laskulle saakka.

Kanavan palvelutarjonta on nyt kasvanut ja monipuolistunut uusin palveluin, eduin ja mahdollisuuksin. Uusimman päivityksen myötä MyTechnopolis –palvelukanavassa voi nyt tehdä myös:

  • Toimitilaympäristöön liittyviä huoltopyyntöjäsekä antaa palautetta Technopolikselle ja seurata niiden etenemistä 
  • Ottaa käyttöön ICT- palveluiden tilauskanavan, jonka kautta voi hallinnoida helposti tilauksia ja muutoksia 
  • Hankkia helposti tietokoneet, tabletit, puhelimet ja muut tarvittavat toimiston työkalut kustannustehokkaasti yhdestä paikasta
  • Saada tietoa Technopoliksen asiakasyritysten henkilöstölle tarjoamista Mutkatonta Sinulle -palveluista ja vaihtuvista asiakaseduista.
  • Saada konserni ja paikkakuntakohtaisia lisätietoja Technopolisen palveluista ja käytännöistä eri kiinteistöissä 
  • Käyttää kattavia tulostuspalveluita MyTechnopolis –kortilla

Tyytyväisiä MyTechnopolis –palvelukanavan käyttäjiä

Sirkka Saarela Kuopio Innovation Oy:stä on jo käyttänyt useasti palvelukanavan kokoustilojen varausjärjestelmää sekä huoltopyynnön tekemistä. ”Kokoustilojen varausjärjestelmä on helppokäyttöinen ja selkeä. Varauksen voi tehdä nopeasti ja siitä saa heti varausvahvistuksen. Myös muutokset ja peruutukset on helppo hoitaa.  Myös huoltopyyntöjen sähköinen tekeminen on hieno juttu. Vastaus tulee nopeasti ja korjauksen tekemistä voi seurata järjestelmässä, toteaa Sirkka Saarela.

Katri Saarinen Open Innovation Management Oy.stä toteaa puolestaan MyTechnopolis kortilla käytettävien tulostuspalveluiden helppouden näin: ”tulostuspalvelulla saa nopean, tehokkaan ja monipuolisen tulostuslaitteen käyttöön pienillä kustannuksilla. Palvelu on tietoturvallinen, koska vain kortin ja pin-koodin syöttämällä saa tulosteet ulos. Myös skannaus käy nopeasti ja helposti. Lisäksi voi tulostaa kaikissa Technopolis –kiinteistöissä ympäri Suomea ilman erillisiä tulostimien asennuksia omalle koneelle. Myös hankalat värikasettien vaihdot ja hankkimiset ovat nyt historiaa” toteaa Katri Saarinen tyytyväisenä.

Tavataan kanavalla!

Vielä ehdit mukaan, jos sinun yrityksesi ei ole vielä liittynyt sähköisen MyTechnopolis-palvelukanavan käyttäjäksi. Lue täältä miten pääset mukaan my.technopolis.fi

Ota yhteys oman paikkakuntasi asiakaspalveluun tai info@technopolis.fi