IT-tarvikeostokset helposti TP eShopista

Ciscon kytkimiä, HP:n kannettavia tietokoneita, iPhone-puhelimia, hiiriä, näppäimistöjä ja kaapeleita – muun muassa näitä tuotteita te Technopoliksen asiakkaat olette viime aikoina tilanneet TP eShop -verkkokaupasta. Moni kauppaa kokeillut palaa asioimaan yhä uudestaan, onhan ostaminen helppoa ja nopeaa ja tuotteiden maksaminen sujuu kätevästi Technopoliksen kuukausittaisella palvelulaskulla.

MyTechnopoliksesta löytyvä verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman it-tarvikkeita kilpailukykyiseen hintaan. Tuotteet voi noutaa oman kampuksen aulasta ja tarvittaessa tuotteiden toimitusosoitteeksi voi valita jonkin toisen Technopolis-kampuksen. Perustuotteissa toimitusaika on 1-3 päivää, mutta voit helposti tutustua kaupassa tuotteiden ominaisuuksiin ja toimitusaikoihin.

TP eShopin palvelukumppanina on monelle tuttu Atea. TechnopoliIphone_310_230.jpgs on neuvotellut Atean kanssa volyymihinnoittelun: hinnoittelun perusteena on Technopoliksen asiakasyritysten 16 000 käyttäjän volyymi. Tämä takaa monelle tuotteelle edullisemman hinnan kuin mitä pieni yritys saisi neuvoteltua yksittäisenä sopimusosapuolena.

Tule sinäkin tutustumaan TP eShopiin! Palvelu toimii MyTechnopolis-käyttäjätunnuksilla ja yrityksenne pääkäyttäjä voi valita, kenellä yrityksessänne on käyttöoikeus TP eShopiin. Tarvittaessa käyttöoikeudet voi tarkistaa osoitteesta info@technopolis.fi.

Lue lisää: https://www.technopolis.ee/ICT

Tutustu palveluun ja selaa tuotteita:  https://my.technopolis.fi/ > ICT-palvelut > TP eShop