Moomin Language Schoolille eEemeli 2015 -laatukilpailun voitto

Moomin Language School palkittiin vuoden parhaana e-oppimistuotteena suomalaisessa laatukilpailussa!

Suomen eOppimiskeskuksen järjestämän eEemeli 2015 -laatukilpailun voittaja julkistettiin Hämeenlinnassa ITK-konferenssin yhteydessä eEemeli-gaalaillassa. Kilpailun teemana oli Flow! Miten sinä saat sen aikaan? Vuoden parhaana e-oppimisratkaisuna palkittiin Promentor Solutions Oy:n Moomin Language School.

”Moomin Language School yhdistää oivaltavasti pelillisyyden, pedagogiikan sekä vahvan ja tunnetun brändin. Peli kehittyy oppijan mukana ja siinä on kattavat työkalut myös oppimisen seuraamiseen sekä ohjaamiseen. Tuote on elinkaarensa alussa, mutta sisältää suuren lupauksen menestyksestä ja kansainvälisestä potentiaalista”, perustelee kilpailun arviointiraati Moomin Language Schoolin voittoa.

Moomin Language School auttaa lapsia rakentamaan vahvan pohjan tulevaa kieltenoppimista varten, jotta heillä on hyvät eväät menestymiseen globaalissa maailmassa. Kielitaito kehittyy positiivisessa ja turvallisessa ilmapiirissä lapsen omassa tahdissa, Muumien kannustamana.

Lisätietoja:
Promentor Solutions Oy:n käynnistämä Moomin Language School on kokonaisvaltainen kieltenoppimispalvelu lapsille, päiväkodeille ja kouluille ympäri maailman. Promentor on suomalainen digitaalisen kielikoulutuksen uranuurtaja yli 25 vuoden kokemuksella.

Promentor Solutions Oy/eEemeli2_web.png

Moomin Language School
Anu Guttorm CEO
+358 40 7463 810
anu@moominls.com