Valtakunnallisuudessa on valttia

Management Institute of Finland on merkittävä Technopoliksen kokouspalveluiden hyödyntäjä. He arvostavat valtakunnallista kumppania, josta onnistuu kaikki varaukset yhden kanavan kautta.

MIF käyttää Technopolista monipuolisesti

Management Institute of Finland on Pohjoismaiden suurin liike-elämänMIf_Jaana.jpg ja organisaatioiden kehittäjä. Yhtiöllä on toimintaa useilla paikkakunnilla Suomessa sekä kansainvälisesti ja lukuisia omia koulutustiloja. Kuitenkin yhtiö on nopeasti noussut yhdeksi Technopoliksen suurimmista kokouspalveluiden hyödyntäjistä. MIFin toimitilat Oulussa, Jyväskylässä ja Tampereella ovat Technopoliksen kampuksilla.

– Technopolis on meille erinomainen kumppani, koska heidän toimintansa on meidän tavoin valtakunnallista ja myös kansainvälistä, sanoo MIFin tuoteryhmäpäällikkö Jaana Parkkila. – On hienoa, kun saamme kaikki järjestelyt yhden kanavan kautta. Tiedämme myös mitä saamme, koska Technopolis on keskittynyt bisneksen tekemiseen, eikä mikään lomapaikka. Oheistoiminta ei houkuttele ihmisiä pois asian ääreltä.

– Technopoliksen kampusten hyvä saavutettavuus on meille suuri etu. Maksutonta parkkitilaa löytyy suhteellisen hyvin ja paikalle on helppo tulla julkisilla. Tilojen monet vaihtoehdot ovat tärkeitä, sillä aina emme tiedä osallistujamäärää etukäteen. Jos odotetun 50 henkilön sijasta ilmoittautuu 20 tai 120, joustavat Technopoliksen tilat. Pidän myös Technopoliksen hinnoittelua hyvin kilpailukykyisenä. Järjestämme heidän tiloissaan arviolta 500 koulutus- ja seminaaripäivää vuosittain.

Osoitteita ympäri Itämerta

Technopolis on täydellinen bisnesympäristö, joka sopii niin yritysten toimitiloiksi kuin pienten ja suurten kohtaamisten järjestämiseen. Technopolis on myös yksi toimialueensa suurimmista kokouspalveluiden tuottajista.

Viisi maata, 12 kaupunkia, 240 kokoustilaa ja yli 15 000 kokousta vuosittain kertovat jotakin mittakaavasta. Lisäksi käytettävissä on 30 videoneuvottelutilaa, joista solmitaan yhteyksiä kaikkialle maailmassa.

Tärkeintä on kuitenkin Technopoliksen tinkimätön palveluasenne ja bisnesvetoinen fokusointi, jotka varmistavat jokaisen kohtaamisen yksilöllisten yksityiskohtien sujumisen. Tapahtumassa on aina käytettävissä tarvittava tekniikka, toivotut tarjoilut ja muu varustelu sekä henkilökunta, joka varmistaa kaikkien yksityiskohtien toimimisen.

Kaikki yhdeltä luukulta

Pienimmätkin kuudelle henkilölle sopivat Technopoliksen kokoustilat pitävät sisällään perustekniikan: videoprojektorin, wlan-yhteyden, fläppitaulun, mahdollisuuden tulostamiseen ja konferenssipuheluun. Suuremmissa tiloissa on käytettävissä kehittyneet äänentoistolaitteet ja muu vaativampi kokoustekniikka.

– Haluamme tehdä yksittäisten kokousten ja valtakunnallisen road shown järjestämisen asiakkaalle aina yhtä helpoksi, sanoo Technopoliksen kokoustiimin vetäjä Marita Tainio. – Kun asiakkaamme haluaa järjestää tilaisuudet vaikkapa kaikilla kahdeksalla paikkakunnallamme Suomessa, riittää yhteydenotto yhteen henkilöön kokoustiimissämme.

– Asiakkaamme arvostavat kovasti tätä helppoutta. Yksi sopimus kattaa kerralla kaiken tarpeellisen ja keskittäminen kannattaa. Luomme energisiä ympäristöjä ihmisten kohtaamisille.

Videokokouksilla suuria säästöjä

Videoneuvottelut ovat saavuttaneet jatkuvasti kasvavan käyttäjäkunnan Videomeeting_310x230.jpgTechnopoliksen kokousvaihtoehtojen piirissä. Technopoliksella on tällä hetkellä yhteensä 30 videoneuvottelutilaa. Tilojen tekniikka edustaa alan huippua ja yhteydet onnistuvat käytännössä minne tahansa ympäri maailmaa.

– Videoneuvotteluja varten meillä on oma tiimi, joka laittaa aina kaiken valmiiksi, jatkaa Tainio. – Asiakkaan tarvitsee vain tulla paikalle sovitulla kellonlyömällä, jolloin yhteys kumppaniin aukeaa. Asiakkaamme säästävät yli miljoona euroa vuodessa matkakuluissa – ympäristön säästämisestä puhumattakaan – videoneuvottelujen avulla.