Yhden luukun helppoutta – Technopolis eShop

Tilaus, hallinnointi ja historiatieto yhdessä paikassa. Tietokoneet, oheislaitteet, puhelimet ja kaikki muu toimistotekniikka samasta paikasta ja samalla kuukausittaisella sopimuslaskulla.

MyTechnopolis on jatkuvasti kehittyvä ja maksuton sähköinen palvelukanava eshop170x113.jpgTechnopoliksen asiakkaille. Siellä asiakkaat voivat tilata ja hallinnoida omia Technopolis palveluitaan, kuten varata kokoustiloja, käyttää tulostuspalveluita ja lähettää kiinteistön huoltopyyntöjä. Saman palvelukanavan kautta löytyy myös eShop.

eShop tuo käyttöösi kaikki Atean palvelut

Atean palvelu on markkinoiden edistynein IT-verkkokauppa ja -hankintajärjestelmä samassa paketissa. IT-laitteiden ja ohjelmistojen lisäksi voit hankkia myös erilaisia IT-infran palveluita kuten esimerkiksi laitteiden esiasennuksia ja elinkaaripalveluita.

eShopin kautta voit hyödyntää koko Technopoliksen asiakkuuden tuoman volyymiedun. Hintaneuvottelut on käyty puolestasi valmiiksi, joten et maksa koskaan liikaa. Asiakkaamme, joilla on velvollisuus pyytää kolme tarjousta, ovat niiden perusteella päätyneet käyttämään eShopia.

eShop ei jätä Sinua pulaan. Atean valikoimista löytyy kaikki merkittävät laitemerkit, tietokoneet, ohjelmistot, tallennuslaitteet, tulostimet, matkapuhelimet ja melkein mitä tahansa keksit tarvitsevasi. Jos et tiedä mitä haluat, on käytettävissäsi chattilinja ja Atean koko tekninen asiantuntemus. Tarvitsetpa yhden peruslaitteen tai täydellisen palvelinklusterin – saat sen eShopista.

Miksi käyttäisin eShopia?

Tietokoneita ja muita laitteita löytyy melkein jokaisesta kodinkoneliikkeestä ja marketistakin. Hankinta onnistuu vaikka päivän ruokaostosten ohessa. eShopin käyttöön on kuitenkin monia hyviä syitä:

Hinta: eShopin hintoihin on neuvoteltu Technopoliksen volyymietu. Saat tuotteet eShopista todennäköisesti edullisemmin kuin mistään muualta.

Valikoima: eShopin valikoimasta löytyy satojen eri valmistajien tuotteet. Jos et ole vielä MyTechnopolis-palvelukanavan käyttäjä, kannattaa maksuton kortti ja tunnukset hankkia heti. Tietysti voit myös kurkistaa Atean verkkokauppaan ensin.

Osaaminen: Marketista et luultavasti saa kovin pitkälle meneviä IT-alan asiantuntijapalveluita. eShopissa on käytössäsi asiantunteva chat-palvelu, joka vastaa useimpiin kysymyksiisi. Jos se ei riitä, on taustalla koko Atean asiantuntemus käytettävissäsi.

Helppous: Harkitset tarpeesi, käyt tarvittaessa keskustelut asiantuntijan kanssa ja teet tilauksen koneellasi. Laitteet – tarvittaessa esiasennettuina – tuodaan toimipisteeseesi. Lasku tulee Technopoliksen tavallisen kuukausilaskun osana, joten saat myös maksuaikaa.

Miksi Technopoliksella on eShop?

– Technopoliksen palveluiden lähtökohta on ”More than Squares” ja uusien palveluiden perustana on joustavuus, sanoo Technopoliksen Concept Manager Minna Kemppainen. – Ne sopivat sekä yhden henkilön yrityksille että valtakunnallisille usean toimipisteen suuryrityksille.

– Kun pieni aloittava yritys muuttaa tiloihimme, saa hän meiltä tilojen ohella tietoliikenteen, tulostuspalvelun ja usein myös huonekalut. On aivan luonnollista, että tarjoamme mahdollisuuden myös muiden päivittäisten työkalujen helppoon hankintaan. Kun asiakas hankkii MyTechnopolis-tunnukset jo ennen muuttoa, voidaan laitteet toimittaa suoraan uuteen toimistoon. Kaikki on valmiina odottamassa, kun muuttopäivä koittaa.

Technopolis eShop on Kemppaisen mukaan saanut jo lukuisan joukon käyttäjiä, jotka haluavat hoitaa asiat joustavasti ”yhdellä luukulla” ja säästää aikaa ja rahaa. Technopolikselta asiakas saa tilojen lisäksi suuren joukon tarvitsemiaan oheispalveluita ja voi paremmin keskittyä omaan ydintoimintaansa.